Call us Monday - Saturday: 9:00 am - 6:00 pm

Baby-spulletjes.nl

De website met GRATIS baby spullen

 

Baby-spulletjes is een iniatief van een actieve zwangere papa. Momenteel zijn wij zelf zwanger van ons eerste kindje en we krijgen een dochtertje. In de rechter bovenhoek van de website kun je zien wanneer wij uitgeteld zijn. Wij zijn natuurlijk net als jullie op internet allerlei informatie aan het opzoeken waarna het idee kwam zelf een website te maken met de leukste (GRATIS) babyspullen. Dus ben je op zoek naar gratis babypakketten, gratis babyproefmonsters, baby winacties, prijsvragen of  je wilt jezelf gewoon verwennen nu je zwanger bent. In de loop van de tijd van de website hebben we de website steeds meer uitgewerkt tot wat het nu is. Neem ook eens een kijkje in ons blog boordevol met handige informatie en leuk babynieuws. Ook kunt u in de shop onze handgemaakte baby producten kopen.
 
We wensen elke zwanger paar een goede zwangerschap toe en hopen dat jullie plezier kunnen beleven op onze website.
 

 


ieder week kans op een maaltijdbox

Meld je aan en maak kans op een HelloFresh Proefbox ter waarde van €92! Deze Box zit bomvol verrassende producten en verse ingrdiënten en is geschikt voor 5 maaltijden (voor 4 personen). Elke week wordt een winnaar bekend gemaakt.

woman like fashion

Nu je zwanger bent begint je kleding overal te knellen en zit gewoon niet meer lekker. Kan jouw garderobe wel een opfrissing gebruiken?

 
Ontwerp je eigen difrax fles

Ontwerp je eigen unieke babyfles, stel zelf een S-fles samen in de favoriete kleuren van je kindje. Difrax B.V., opgericht in 1967, is in Nederland het grootste en meest toonaangevende A-merk op het gebied van baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels.

 
cheezz baby

Met de babyfotografiecursus CheezzBaby leer je in 8 toegankelijke, leuke lessen de perfecte babyfoto te maken. Alle belangrijke aspecten van babyfotografie worden op een leuke en begrijpelijke manier behandeld. Van gebruik van de flitser en compositie tot bewerking van de foto’s. Na het volgen van CheezzBaby kan iedereen de perfecte babyfoto maken. CheezzBaby is ook als een ideaal en origineel (kraam)cadeau weg te geven. Op babyshowers is de online babyfotografie cursus een absolute hit!

 
Advertentie via iMailo

Otto geeft een verassing tas weg van 450 euro boordevol met leuke spulletjes. Die kun je vast wel gebruiken nu in je zwangerschap