Call us Monday - Saturday: 9:00 am - 6:00 pm

GRATIS BABYSPULLEN

Gratis babyspullen

GRATIS cadeautjes voor jou voor in je zwangerschap en voor je baby

 
Wat is er nu leuker dan cadeautjes krijgen? Cadeautjes krijgen tijdens de zwangerschap. Hieronder vind u een selectie van alle GRATIS babyspullen die wij op internet hebben kunnen vinden. Ook kunt u er win acties tussen vinden waarmee u babyspullen kunt winnen. Kortom weer een leuk overzicht van gratis babyspullen en babyartikelen voor jou baby.


 

Hier vind u alle GRATIS babycadeaus op een rijtje

Gratis NESTLÉ babyvoeding

Probeer nu GRATIS NESTLE Groeie start 2 en laat je ook overtuigen. 

Steeds meer moeders stappen over naar NESTLE Groeie Start 2. Wij jij ook ontdekken hoe goed jouw kindje het doet op NESTLE Groeie Start 2?

Probeer nu 1 dag gratis NESTLÉ Groeie Start 2 opvolgmelk en laat je ook overtuigen!

Je ontvangt een pakketje met 4 proefverpakkingen, goed voor 4 flesjes opvolgmelk van 200 ml. Je kunt een pakketje aanvragen als je kindje 5,5e maand of ouder is.

300x250 Kwebbels Kinderboeken stelt met veel zorg elke maand een selectie van de leukste kinderboeken samen. Hiermee kunnen ouders maar ook opa's en oma's  voorlezen uit de mooiste voorleesboeken, samen lachen, kijken en zoeken. Het kinderboekenpakket wordt volledig aangepast aan het niveau van een kind. Zo hebben ze speciale pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes.
Zwangeragenda 250x250  

Gratis Why’s Zwangeragenda
De unieke Why’s zwangeragenda bevat 144 pagina’s met informatie over gezonde voeding, opmerkelijke weetjes, de ontwikkeling van je baby, tips, nuttige adressen, recepten en veel ruimte voor notities en kan gratis online worden besteld voor/door iedereen die zwanger is. 

Je kunt de agenda op 3 manieren verkrijgen

  • Door ‘m op te halen bij een winkel van Baby-Dump
  • Door ‘m op te halen bij een winkel van Jumbo
  • Door ‘m thuis te laten bezorgen, je betaalt dan 3,95 verzendkosten
   


 

 

Hier vind u alle winacties op een rijtje

500x500

Speciaal voor de nieuwe Barbie film: ‘Barbie en de geheime deur’ is er een speciale site gelanceerd met: prijsvragen, de trailer van de nieuwe film, een speciale shop met artikelen van alle figuren uit de film en meer! Het hoogtepunt van de actie is het winnen van een dagje weg met je dochter in een magisch kasteel waar Barbie ervoor heeft gezorgd dat jij en je dochter een leuke dag zullen beleven en de nieuwe film zullen bekijken! Datum van deze dag is 13 september. Meld je aan en win!
300x250 banner Zwanger of net een kindje gekregen? Doe nu mee met deze winactie en maak direct kans op een babypakket t.w.v. 450 euro. Je kunt kiezen voor een pakket voor een jongen, meisje of een neutraal pakket
Win een Theatershow 300x250 Wil jij kans maken op gratis toegangskaarten voor een theatershow voor het hele gezin? Wat is er nu lekkerder dan ontspannen een avondje het theater in samen met je partner. Vantevoren nog een hapje eten en je de verdere avond lekker laten verwennen als zwangere vrouw. Meld je dan nu aan.
Banner 250x250 Win een jaar lang gratis luiers. Geef aan voor wie je deze prijs wilt winnen, vul je gegevens in en maak kans op een jaar lang gratis luiers.
Win een jaar lang gratis bloemen Win een jaar lang maandelijks verse TOP bloemen! Meld je aan en maak kans op deze te gekke prijs!
Win wasmiddel voor het hele jaar  Maak kans op een jaar lang gratis wasmiddel! Dadelijk als die kleine knul of meid geboren is komt dat natuurlijk goed van pas. Meld je dan nu aan en vul je gegevens in! 
Win voor je kindje  

Win voor je kindje!

Maak kans op mooie prijzen voor je kindje ter waarde van 450 euro? Meld je dan nu aan.
Banner 500x500 Win €450 aan shoptegoed bij C&A! Door je eenvoudig aan te melden voor de nieuwsbrief maak je kans op €450 aan shoptegoed. 2e prijs is  €200 en 3e prijs is €100 shoptegoed. Bovendien ontvangt iedere aanmelding 15% korting middels een unieke kortingscode (eenmalig te gebruiken). Altijd prijs dus! C&A is op zoek naar kwalitatieve leads